Naše usluge

Mi nudimu usluge web dizajna, grafičkog dizajn, brendinga, SEO optimizacije, fotografije,PR na društvenim mrežama, kao i usluge prevodilaštva za potrebe projekta.

WEB DIZAJN

Fokusirani smo na izradu web sajtova koji su kvalitetno dizajnirani i kodirani. Akcenat stavljamo na brzinu i prilagodljivost web sajta svim ekranima, što garantuje da će posetilac dobiti najbolji mogući doživljaj, bez obzira koji uređaj koristi. Dobar web sajt nije samo u lepim “pikselima”. Radi se o proporcijama, rasporedu, protoku informacija, tipografiji…

GRAFIČKI DIZAJN

Dizajniramo materijal za štampu koji ističe karakter vašeg brenda: oglase, banere, bilborde, nalepnice, vizit karte… Originalno idejno rešenje doprinosi poboljšanju vašeg poslovanja.

BRENDING

Građenje identiteta počinje stvaranjem jedinstvenog, vanvremenskog logotipa, koji je lak za pamćenje i budi emocije… Određujemo boje, slogove, grafiku za društvene medije i sve prateće elemente za prepoznavanje brenda.

SEO OPTIMIZACIJA

Mi ćemo pojačati SEO rezultate sa taktikom da traju duže od trendova, koristeći celu stranicu pretraživača da izgradi svoj brend, a ujedno pomogne klijentima da pronađu ono što im je potrebno.

DRUŠTVENE MREŽE

Društvene mreže su postale naša svakodnevnica. Sa povećanjem korisnika mobilnog interneta, broj korisnika i vreme koje provode na društvenim mrežama se drastično povećalo. Dobrom strategijom i sadržajem osvojite društvene mreže i povećate vašu prodaju!

Uradite analizu svog sajta ili konsultacije - besplatno!


Napišite nam ukratko kojom se delatnošću bavite i kakve nedoumice imate u vezi Vašeg poslovanja, a mi ćemo Vam predložiti najefikasnije metode putem kojim možete realizovati svoje ideje.

Detaljnije